Voor een klein budget

Aardewerk beschilderen is leuk en ontspannen. Het creëren van iets moois vanuit jezelf is vaak een verrassing op zich. Ook voor mensen met een klein budget wil ik die ervaring mogelijk maken. Ouderen, verenigingen, goede doelen, vrijwilligers, zorginstanties, gezinnen met een klein budget…jullie zijn van harte welkom!

Uiteraard is er ook voor de naaste familie plaats in de workshop. Hoe leuk is het om samen met moeder, vader, opa, oma, zus, broer, neef of nicht iets moois samen te maken….met als eindresultaat een bijzondere en blijvende herinnering?

Op dinsdagavond geef ik een budget workshop vanaf 4 deelnemers op een door jou gewenste locatie. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Je beschildert een kopje, mokje, schaaltje, kommetje of een bordje. Natuurlijk begeleid ik de deelnemers intensief. Je hoeft niet bang te zijn dat iets mislukt. Met de juiste begeleiding, technieken en materialen wordt ieder voorwerp een waar kunstwerk. Na de schilder sessie wordt alles professioneel afgebakken in een keramiek oven. Daarna heb je een mooie en blijvende herinnering.

Informeer naar de mogelijkheden.