Workshops

Samen iets moois maken voor de feestneus of liever iets moois maken voor jezelf?

Ik geef workshops voor groepen vanaf vier tot vijftig of meer personen variërend in prijs van € 25,00 tot € 60,00 per persoon. Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken om gezamenlijk creatief aan de slag te gaan:

Creatief bezig zijn met vrienden/vriendinnen, vrijgezellenfeestje, familie-uitje, verjaardag, bedrijfsfeest, jubilea, baby-shower, uniek cadeau zelf maken, kinderfeestje, etc.

Lente kriebels

Er zijn verschillende serviezen waaruit gekozen kan worden om gezamenlijk aan iets moois te werken. Staat iemand in de groep in het middelpunt dan kan besloten worden dat de feestneus de kleur en het thema bepaalt. Zo kan je gezamenlijk iets moois maken voor de bruid of een goede collega, vriend of familielid. Er kan gekozen worden uit de volgende serviezen:

Theeservies, dinerservies, ontbijtservies, gebakservies, pastaservies, Japans servies, geboorte serviesje, etc.

Natuurlijk is het ook mogelijk om individueel aan de slag te gaan of een teambuilding sessie te doen. Daarnaast zijn er ook totaal arrangementen; inclusief locatie en bijvoorbeeld een lunch, borrel of high tea. Kijk hieronder naar de verschillende workshop mogelijkheden.

Er is keuze uit een groot assortiment aardewerk. Kijk voor het assortiment op de pagina inspiratie.

Workshops algemeen

Wil je gezamenlijk een servies beschilderen voor de feestneus, wil je een origineel kinderfeestje organiseren, of met vrienden en vriendinnen lekker creatief aan de slag gaan, of liever iets moois maken voor jezelf?

Een workshop aardewerk beschilderen kan bij jou thuis, ìn mijn huis atelier of op een andere gewenste locatie. Prijzen variëren tussen de € 25.00 en € 60.00 p.p. al naar gelang het aantal deelnemers en het gekozen keramiek voorwerp. Een workshop kan zowel door de week, als weekenden en avonden plaats vinden.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Kinderfeestje

Een uniek en creatief kinderfeestje waar ze ook nog iets bijzonders en blijvends aan over houden? Bisque Oui komt zelfs naar je toe! We nemen alles mee, gaan samen met de kids aan de slag en ruimen alles weer op. Wil je een bepaald thema? Alles is mogelijk. Een cadeau voor de leraar? Voor opa en oma? Een schaal voor Kerst?

Prijzen variëren al naar gelang de groepsgrootte tussen de € 17.50 en € 23.50 per kind. Informeer naar de mogelijkheden.

Arrangementen

Wij verzorgen in samenwerking met “de Smeederij” en met “Met Liefde” in het oude centrum van Leidschendam een totaalarrangement. Dat is de workshop, aardewerk naar keuze, glazuur, glazuren/afbakken inclusief de locatie, een high tea, lunch, of een borrel en een hapje.

Workshop voor een klein budget

Op dinsdagavond geef ik een budgetworkshop vanaf 10 deelnemers op de door u gewenste locatie.

Team building: “Deze mok is voor jou!”

Vergeet die milieuvervuilende plastic bekertjes! Vanaf nu wordt er koffie en thee gedronken uit zelf beschilderde duurzame mokken!